Den 15. April 2020

Den 15. April 2020 🙂

15 er en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord, sanser og energi og øger dermed vores sensitivitet så vi uden videre mærker omgivelsernes energier. Dette giver et øget behov for alenetid og at rense og nulstille vores energi. 15 er en energi som kan transformere tung energi til let, negativ til positiv og mørk til lys, men vi skal være obs på at hvis vi ophober andres energi i vores system, kan det gøre os for svingene og temperamentet kan øges, så hele tiden rense ud.
I forhold til månedsenergien så er der meget aktive energier i spil og der er også her stor fokus på kommunikation via ord, denne energi er hele tiden i gang og pauserne skal vi selv sørge for at sætte ind. I forhold til stjernetegnsenergien så har vi et blidt engletal som øger vores indfølings og indlevelsesevne, vores lyst til at give til andre, men igen så er det en balance hvem vi giver til, for det skal være til dem som er åbne og modtagelige for hjælp, forandring og for at blive løftet. Overordnet en god dag at arbejde alene, stå i sin egen kraft og gerne også gå indad.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *