Dobbelte energier i Maj og Juni :-)

Dobbelte energier 🙂

Maj måned er lige om hjørnet og der venter en virkelig intens periode for os alle, da vi går ind i det jeg kalder dobbelte energier som vi vil være i de første tre uger af Maj. I Maj måned vil vores grundtal være fordoblet så er du f.eks født den 13. Maj så vil du i den dobbelte energi periode være i 13 i månedsenergien og 13 i forhold til Tyrens tegn og det er virkelig intenst når vores fødselstal dobles op, og vi dermed på tre områder er i den samme energi.

Ligeledes vil vi også være i dobbelte energier de første tre uger af juni, her vil det dog ikke være den samme energi som vores fødselstal, men her vil Måneds og stjernetegnsenergi være ens, så også ret intens.

Det betyder også at alle dage i perioden med de dobbelte energier også vil være dobbelte i dagsenergien.

Ønsker du at vide mere om hvilken betydning det har for dig personligt i forhold til de energier du har med dig, så vil jeg meget gerne kigge på det. Jeg giver også gode råd til hvordan du håndterer det så du er bedst muligt klædt på til energierene. Hvis det er for de tre uger i Maj så er prisen 300, ønsker du for begge dobbelte energi perioder så er prisen 500.

Det kan laves på skrift eller via telefon.

Som altid så skal jeg bruge:

Fulde navn

Fødselsdag

Fødeby

Fødselstidspunkt hvis muligt

Forældres fødselsdag.

Send mig en besked på silicia@mail.dk eller via min kontakt formular her på facebook, hvis du er interesseret

Mobile pay 479405

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.