Den 27. April 2020 :-)

Den 27. April 2020 🙂 del gerne

27 er både stærk, handlekraftig og powerfuld og blød, blid, intuitiv og indadvendt, så den kan være noget af en modsætning at rumme, men som alle tal med 9 som grundtal så elsker den jo at sætte os på arbejde, det kan enten være i det ydre eller det indre. Men tag imod den, som alle andre energier vil den dig det godt og samtidig sørge for at du lærer en masse.

I forhold til April måned så er energien meget åben og grænseløs, uden stopklodser og barrierer, en energi fuld af muligheder, men den kræver selvfølgelig at du vælger de bedste ud og dermed tager en god styring på dit liv. Der kan være sensitivitet i denne energi, så husk nu også at tage vare på dig. I forhold til Tyrens tegn så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, arbejdsom af natur, fuld af energi der gerne vil bruges på noget, det kan være både i det indre og ydre eller begge dele, så afhænger af dig som person. Overordnet både meget power på, meget åbne energier og meget indadvendte energier.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.