Den 29. April 2020 :-)

Den 29. April 2020 

Dejlig dag i dag. både godt med flow på og gode engleenergier i spil. I dag vil jeg søsætte det nye der kom til mig intuitivt, nemlig en ugentlig brevkasse på facebook i min gruppe Numerologiens skabende kraft, så hold øje. Og så er vi tæt på Maj måned hvor vi ligger i meget stærke, intense powerenergier, det glæder jeg mig til.

29 er både direkte af natur, stærk, men også med stor fokus på balance i alle livets områder og så er der noget skjult engleenergi i tallet. Der er også en god indfølings og indlevelsesevne i tallet især i forhold til andre, da 29 har meget fokus på samspillet med andre.
I forhold til månedsenergien så har vi en hurtig energi, der er fokus på flow og det går bare derud af. Det er vigtigt at følge glæden og undgå stress, gå efter flow, det der løfter energien, tag styring i energien mod det bedste. I forhold til Tyrens tegn så har vi en skønt engletal, med fokus på at hjælpe dem som i forvejen går foran og hjælper andre fremad og her er en rigtig stærk og tæt englekontakt. Overordnet er energien målrettet, struktureret med fokus på detaljer.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.