Den 30. april 2020 :-)

Den 30. April 2020

Så er vi nået til sidste dag i april, det betyder en ny månedsenergi fra i morgen, og der venter en særlig periode med dobbelte energier de næste tre uger, så det giver ekstra intens energi, især for nogle af tallene. Til gengæld så er dem der er født under tallet 1, glade for at slippe en arbejsenergi, dem der er født under 4 at energien bliver mere sprælsk, Det vil så være en god ide at vide mere om de energier der venter, for nogle af os, vil i hvert fald komme ned og arbejde dybt i de energier der venter og der er det godt at være klædt på til dette.30 er målrettet af natur, med et godt overblik og sans for detaljer og så er der tempo i den. Den er umiddelbart beskyttende af natur og lukker kun det eller dem ind som den synes er en god ide, det som føles godt og det kan betyde at den kan udstråle en vis reserveret energi, der er noget skjold omkring den, til gengæld så er loyalitet og trofast stærk, når først vi er indenfor skjoldet.I forhold til månedsenergien så har vi et stærkt engletal som retter fokus på dem som går foran og hjælper andre mennesker fremad, men i det hele taget så rykker englene rigtig tæt på en dag som i dag og ønsker at øge samarbejdet så meget som vi giver dem lov til og de hjælper gerne både os personligt, men hjælper os også med at hjælpe andre.
I forhold til Tyrens tegn så holder energien noget igen, den siger at vi skal huske at leve livet et skridt ad gangen og vil derfor gerne bremse, hvis det går for stærkt. Denne energi foretrækker at være i nuet, flytte sig gradvist et skridt ad gangen og kan i det hele taget bedst lide at livet er lidt enkelt. Der er stor fokus på kroppens pleje, at tage hensyn til den og opfylde dens behov. Overordnet en del aktivitet og fokus på kommunikation, eller det kan være mange små aktiviteter, da der samtidig er en energi i spil, som elsker at tage et skridt ad gangen.

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.