Maj måned :-)

Maj Måned 2020

Så nåede vi til Maj og dermed også en periode der de næste tre uger giver dobbelte energier fordi at den energi vi har i Tyrens tegn og i Maj måned er ens for tallene. Og det øger intensiteten og kræver større rummelighed af os, også fordi at er du f.eks født under tallet 9,18 eller 27 så vil du samtidig være i 18 i forhold til Tyren og i forhold til Maj måned og så er der virkelig power på. Så vores eget grundtal er også doblet op.

Nogle af jer kan få brug for hjælp til at håndtere energien og der er I selvfølgelig velkomne til at søge min hjælp, det kan være ret intenst. Vil du allerede nu vide mere om den energi du er i så kan du overføre 300 kr ti 479405 og sende mig fulde navn, fødselsdag, fødeby, evt fødselstidspunkt og forældres fødselsdag, så ser jeg på det. Nogle kan have god gavn af at anvende bestemte krystaller til at bløde energien op.

Vi er gået ind i Maj måned og det betyder et skift i energien for os alle. Husk stadig at læse energien under Tyrens tegn, fra forrige hjertebillede, da den som sagt også er i spil.
Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker. Dette gælder for alle så er du f.eks født den 3. November så læs under tallet 3 etc og er du født den 13 juni, så læs under tallet 13.

Maj er en aktiv måned med stor fokus på kommunikation, ord og udtryk og samtidig kan den give mange bolde i luften. Den er konstant i bevægelse, så det er godt lige at være opmærksom på om vi trænger til at slappe af og koble fra og lade op med forårets energi og naturens gaver.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, da det er månedsenergien for os alle.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned af året, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Energien har en del tempo på, den ruller derud af og kan give en følelse af at det hele går temmelig stærkt. Her er det vigtigt at tage styring i energien og lede den mod glæde og flow og i retning af det som løfter energien, også for at undgå stress, negativitet og det som kører energien i bund. Der er gode lederevner i denne energi og så er den perfektionistisk, den går efter det bedste i alting

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så har vi et stærkt engletal som også fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og vejviser, især hvis du er en person der inspirerer eller hjælper andre. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra, ekstra stærk kontakt til engle, det går begge veje, hvis man er åben for det. Og englene deltager meget gerne i arbejdet med at hjælpe både dig og andre Energien spørger dig også om du er der hvor du vil være i livet, føles det rigtigt, er glæden tilstede og kan du mærke kærligheden til dig selv, til livet og andre eller skal noget korrigeres

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så sættes tempoet ned, der kommer mere ro på, energien har det bedst med at flytte sig gradvist, et skridt ad gangen og det er vigtigt at være i nuet, være til stede. Der skal også arbejdes i dybden i detaljer, energien er grundig af natur, men alting skal have sin tid og hellere øve lidt ekstra på opgaver, så vi er sikre på det bedste resultat. Når noget skal bygges op, så er det bedst at det får den tid der er behov for, det giver det bedste resultat, også selvom der går lidt længere tid. Der er også fokus på kroppens pleje, det kan være frisk luft, motion og livgivende mad, ellers skal skavankerne nok sige til

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig, frihedselskende og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at blive skubbet derud. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå, for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede forandringer og til at undgå dem der føles som tilbageskridt. Sørg generelt også for gode energier omkring dig

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned,
så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, det vi har på hjerte og lyst og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller meninger der udtrykkes, i samspillet med andre. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Da der netop er en del tempo på, så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv. Der er god jegstyrke i energien, generelt en god periode til at sætte ord på det du ønsker, den du er, det du ved

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så lægges der et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, det handler om forstærket kommunikation, forstærkede antenner og sanser. Derfor er det også ekstra vigtigt at være obs på hvordan du udtrykker dig konstruktivt og dermed opnår et optimalt og positivt udfald. Sensitiviteten øges også, det kan være at du oplever at du tydeligere mærker andre menneskers energier eller stemninger omkring dig, de går lige ind i dit system, så det kan give behov for ekstra rensning af din energi, dette kan gøres ved at færdes i naturen, være alene. eller meditere, visualisere en lyssøjle igennem dig fra universet og bagefter en gylden søjle igennem dig nede fra jorden <3

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så handler det om at give slip på det gamle for at skabe plads til det nye, det kræver en del tillid for her handler det om at overgive tøjlerne til din intuition og dine guides, lade dem få styringen og følge det som du får ind intuitivt, lige meget hvor ulogisk det virker. For først senere vil du kunne se hvorfor du lige skulle sige eller gøre noget bestemt , eller gøre noget andet end du regnede med. Du kan opleve at der renses ud i det gamle, det kan f.eks være i forhold til relationer der passerer ud af dit liv eller jeres relation ændrer karakter, jobskifte eller andet nyt

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Den kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale ud og dermed at lade det mindre optimale passere. Så det er vigtigt med en god styring i energien, at undgå at sprede sin energi i for mange retninger, og undgå at sende den ud i uønskede retninger. Så led din energi i en optimal retning og tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet både fysisk og psykisk Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov, da dine energier er meget åbne

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet til at turde stå i din egen kraft, selvom dine omgivelser måske ikke altid forstår dig. Energien kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, får ryddet op i det indre og ydre og hvis der opstår udfordringer i dit liv, så arbejd konstruktivt og brug din indre styrke, dit indre lys til at få tingene løst. Lad være med at kæmpe, men brug i stedet din indre kraft. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få ryddet op i gammelt karma der kommer op til overfalden eller andre gamle følelser der vil ud, gamle mønstre. Få brugt din energi, også fysisk, arbejd igennem

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.