Den 1. og 2. Maj 2020 :-)

Den 1. og 2. Maj 2020 

Vi er i gang med den her meget intense energi periode, som jeg skrev om i går, læg gerne en kommentar, hvis I kan mærke den 

1.Maj var en stærk og vital solenergi, men også en dag med tempo og fart over feltet hele dagen, både indadtil og udadtil, her var det ekstra vigtigt at lede dagen mod glæde og flow og undgå stress. Men meget stærke leder og succes energier for dem som kunne håndtere tempoet og brugte energien på alt det der løftede. En god test i balance 

2.Maj 2020

2 er en blød og blid balance energi med en god indfølingsevne i forhold til andre, det er en energi hvor samspillet til relationer er virkelig vigtigt, da energien lever lige så meget for andre som for sig selv og kan lide at glæde andre. I forhold til både månedsenergien og Tyrens tegn så har vi et stærkt engletal som trækker englene tættere på for os alle og de hjælper os gerne med at fjerne hindringer på vores vej.For dem som hjælper andre mennesker fremad i livet ved at rådgive og lede, så træder englene meget gerne til og hjælper her. Nyd at vi har dobbelte engleenergier i spil i dag, både i forhold til indre og ydre anliggender.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.