Den 3. og 4. Maj 2020 :-)

Den 3 og 4 Maj 2020 

Den 3. Maj
I går var en dag der primært handlede om at tage det roligt, være tilstede i nuet, tage et skridt ad gangen, fokusere på detaljer, leve enkelt. Skabe overblik, struktur og orden. Der var også meget fokus på kroppens behov.

Den 4. Maj 2020

4 står for kreativitet og for at gå utraditionelt til værks, den er fuld af ideer og impulser og elsker at lave om på alting. Så her er det virkelig godt at gå efter de bedste forandringer.

I forhold til måneds og stjernetegnsenergien, så er der endnu mere fokus på forandring og nye tiltag, energien kan nærmest være rastløs, der er så meget man kan og hvad skal man dog vælge. Den er samtidig kreativ og frihedselskende og gør helst det som den har lyst til og ikke andet. Der er også rigtig mange muligheder i spil, energien er meget åben og det er meget vigtigt bevidst at gå efter de positive fremadrettede forandringer og undgå de uønskede.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.