Den 5. og 6. Maj 2020 :-)

Den 5. og 6. Maj 2020 🙂 

Den 5. Maj 2020
5 er aktiv af natur og kan lide at have mange bolde i luften og så er der stor fokus på alle former for kommunikation via ord i den. Den giver som regel en masse bolde i luften og pauserne skal vi bevidst lægge ind, ellers får vi ikke nogen. I forhold til Maj måned og Tyrens tegn så er der også fokus på aktivitet og kommunikation, her handler det ydermere om at kommunikere vores eget ud, det vi har på hjerte og som vi mener at andre kan få gavn af. Generelt en dag med temmelig meget fart over feltet og det er vigtigt at gå efter glæden, det der løfter energien.

6 Maj 2020
6 er varm, givende, rummelig og omsorgsfuld energi med hjerte for andre og deres forskelligheder. Sanserne er udpræget stærke i den, så der kan være fokus på dufte, mad, musik, farver, natur etc. Den kan også have stærke healingsenergier i sig. I forhold til Maj måned og Tyrens tegn så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, en energi hvor vi nemt tager omgivelsernes energier ind i vores system og alle sanser og antenner får et ekstra plus på. Det betyder også at det energi vi tager ind skal ud igen, så der har vi brug for at nulstille og rense vores energi, f.eks ved at være alene, komme ud i naturen eller via meditation. En dag hvor det er bedst at være i nuet og tage et skridt ad gangen.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.