Den 7. og 8. Maj 2020 :-)

Den 7. og 8. Maj 2020 🙂 del gerne

Så nåede vi til den 7. Maj og fuldmåne og månen er i Skorpionens tegn, så den går virkelig dybt ind i instinkternes og de dybe følelsers rige.

7. Maj
7 er åben følsom og intuitiv af natur og fokus er på trivsel, udvikling og vækst, det positive og al negativitet minimeres så vidt muligt. 7 er en meget spirituel energi med en god kontakt opadtil.

I forhold til Maj måned og Tyrens tegn så har vi endnu en åben og intuitiv energi, der er fokus på at slippe gammelt karma, det gamle skal ud for at det nye kan komme til så overlad det gamle til dine engle og universet og giv dig selv lov til at alt bliver nemmere. Her er der fokus på at sætte intuitionen frem for alt, den beder os om at have tillid, handle uden at vide hvorfor, bare følge det der kommer og senere finder vi nok ud af hvorfor. Lytter du vil alting komme nemmere til dig, kæmper du imod eller prøve at følge din fornuft, gør du bare det hele mere besværligt for dig selv. Generelt en temmelig aktiv dag og så kan der også være stor fokus på kommunikation.

8. Maj
8 er en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser og grænser og energien spreder sig meget nemt i alle retninger. Det er en energi der kender ordet ja, men det med at sige nej, sige fra, sætte grænser er ukendt område. Sensitiviteten er meget stærk her og det er også en energi som kan kræve oprydning fra gammelt karma for at fungere optimalt.

I forhold til Maj måned og Tyrens tegn så har vi endnu mere åben og grænseløse energier, alle muligheders tal, men det kræver at vi tager styring i energien og leder den mod det allerbedste, for det er selvfølgelig kun de bedste muligheder som vi ønsker os..Det er en energi der er super sensitiv, så brug den godt og undgå indflydelser som du ved kan påvirke dig i en uønsket retning. Giv også slip og lad din intuition råde dig i dagens løb.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.