Den 29. Maj 2020 :-)

Den 29. Maj 2020 

29 er både en balance energi og alligevel stærk, en kombination af blødhed og en direkte energi, ligeud af posen, en energi der kræver at vi skal være stærke i os selv. Energien kan lide at arbejde, men undgår alligevel helst ekstremer. Underliggende er der noget engleenergi i tallet, men der skal arbejdes noget for at komme ned til det.

I forhold til Maj måned så har vi en stærk engleenergi med fokus på at hjælpe, vejlede og inspirere dem der har behov for at komme fremad. Og her er englene tæt på og ønsker at øge deres samarbejde med os, så husk at bruge dem til alt.

I forhold til Tvillingens periode så beder energien os om at stoppe lidt op, tage det mere roligt, være tilstede i nuet i dit liv og tage tingene som de kommer. Her er er fokus på enkelthed, fordybe os i detaljer, men også på detaljer, at finpudse det vi kan, det vi gør, perfektionere det så godt som muligt. Lad ikke energien standse dig, det er ikke dens funktion, den ønsker bare at du har dig selv med i det du gør. Og så kan den i øvrigt godt lide at få kroppen med, frisk luft, meditation, motion, levende energigivende mad.

Overordnet kan der godt være god fokus på aktiviteter og kommunikation, med udgangspunkt i nuet.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.