Juni måned 2020 :-)

Så nåede vi til juni og personligt er jeg meget glad for et skift, da tallet 9(18 og 27) har været i temmelig kraftige arbejdsenergier i en længere periode.

Når det så er sagt så er vi igen gået ind i en periode med dobbelte energier, hvilket jo giver ekstra intensitet, da energien i forhold til måned og stjernetegn er ens de næste tre uger, indtil vi går ind i Krebsens tegn, der skifter den ene og til den tid er det så slut i en periode med de dobbelte energier. Men vær obs på dette, der vil være nogle af jer som også kommer ekstra på arbejde i denne tid, så læs om energien og respekter det som er i spil, lyt til dine fornemmelser.

Velkommen til Juni måned 2020

Vi er gået ind i Juni måned og det betyder et skift i energien for os alle.
Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker.

Juni er en måned med fokus på sansernes verden, det kan være musik, farver, kunst, nydelse, følelser og fornemmelser og så selvfølgelig naturen, sommeren, glæden ved vækst. Desuden så har den fokus på at give og hjælpe, gøre en forskel for andre det kan f.eks være via healing som den har gode anlæg for, men generelt er den meget omsorgsfuld.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året vi er født, da det er månedsenergien for os alle. Så er du født den 3. Maj 1955 så læs under tallet 3. Husk også at læse under Tvillingens tegn da den er i spil omkring tre uger endnu.
Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned af året, så har vi et stærkt engletal som også fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og vejviser, især hvis du er en person der inspirerer eller hjælper andre. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra, ekstra stærk kontakt til engle, det går begge veje, hvis man er åben for det. Og englene deltager meget gerne i arbejdet med at hjælpe både dig og andre Energien spørger dig også om du er der hvor du vil være i livet, føles det rigtigt, er glæden tilstede og kan du mærke kærligheden til dig selv, til livet og andre eller skal noget korrigeres <3

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så sættes tempoet ned, der kommer mere ro på, energien har det bedst med at flytte sig gradvist, et skridt ad gangen og det er vigtigt at være i nuet, være til stede. Der skal også arbejdes i dybden i detaljer, energien er grundig af natur, men alting skal have sin tid og hellere øve lidt ekstra på opgaver, så vi er sikre på det bedste resultat. Når noget skal bygges op, så er det bedst at det får den tid der er behov for, det giver det bedste resultat, også selvom der går lidt længere tid. Der er også fokus på kroppens pleje, det kan være frisk luft, motion og livgivende mad, ellers skal skavankerne nok sige til <3

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig, frihedselskende og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at blive skubbet derud. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå, for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede forandringer og til at undgå dem der føles som tilbageskridt. Sørg generelt også for gode energier omkring dig <3

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, det vi har på hjerte og lyst og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller meninger der udtrykkes, i samspillet med andre. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Da der netop er en del tempo på, så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv. Der er god jegstyrke i energien, generelt en god periode til at sætte ord på det du ønsker, den du er, det du ved <3

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så lægges der et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, det handler om forstærket kommunikation, forstærkede antenner og sanser. Derfor er det også ekstra vigtigt at være obs på hvordan du udtrykker dig konstruktivt og dermed opnår et optimalt og positivt udfald. Sensitiviteten øges også, det kan være at du oplever at du tydeligere mærker andre menneskers energier eller stemninger omkring dig, de går lige ind i dit system, så det kan give behov for ekstra rensning af din energi, dette kan gøres ved at færdes i naturen, være alene. eller meditere, visualisere en lyssøjle igennem dig fra universet og bagefter en gylden søjle igennem dig nede fra jorden<3

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så handler det om at give slip på det gamle for at skabe plads til det nye, det kræver en del tillid for her handler det om at overgive tøjlerne til din intuition og dine guides, lade dem få styringen og følge det som du får ind intuitivt, lige meget hvor ulogisk det virker. For først senere vil du kunne se hvorfor du lige skulle sige eller gøre noget bestemt , eller gøre noget andet end du regnede med. Du kan opleve at der renses ud i det gamle, det kan f.eks være i forhold til relationer der passerer ud af dit liv eller jeres relation ændrer karakter, jobskifte eller andet nyt <3

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Den kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale ud og dermed at lade det mindre optimale passere. Så det er vigtigt med en god styring i energien, at undgå at sprede sin energi i for mange retninger, og undgå at sende den ud i uønskede retninger. Så led din energi i en optimal retning og tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet både fysisk og psykisk Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov, da dine energier er meget åbne <3
Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet til at turde stå i din egen kraft, selvom dine omgivelser måske ikke altid forstår dig. Energien kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, får ryddet op i det indre og ydre og hvis der opstår udfordringer i dit liv, så arbejd konstruktivt og brug din indre styrke, dit indre lys til at få tingene løst. Lad være med at kæmpe, men brug i stedet din indre kraft. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få ryddet op i gammelt karma der kommer op til overfalden eller andre gamle følelser der vil ud, gamle mønstre. Få brugt din energi, også fysisk, arbejd igennem <3

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en vital, stærk, handlekraftig, dynamisk solenergi. Den er positiv og optimistisk, men også perfektionistisk, det vil sige at den går efter det optimale i alt hvad den rører ved og nødigt går på kompromis. Den kan gøre en mere direkte af natur, du viser hvem du er og ikke tager dig så meget af andres mening. Den kan trives både ude i lyset, hvor man kan ses af andre som en person med lederevner, være i centrum, men den kan også stå alene, gå imod strømmen hvis der er behov for det <3

Kh Silicia<3 111

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.