Den 2. og 3. juni 2020 :-)

Den 2. og 3. Juni 2020 

Merkur starter med at gå ind i skyggen i dag, den går fuld retrograde fra den 17. juni, hvilket efterhånden retter mere og mere fokus på tanker og udtryk, vender energien mere indad så vær opmærksom på dette og brug gerne blå i dit tøj, dine omgivelser, sten og krystaller eller hvad du nu kan finde på. Oplever du udfordringer omkring økonomi i denne tid, så vær klar over at det kommer op til overfladen for at blive kigget på og få ryddet op i, så en god periode til at få det gjort.

2/6

2 er en blød og blid balance energi med en rigtig god indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre. Da fokus er på balance så handler alt om balance i dag, balance i det indre, i det ydre, at undgå ekstremer og fokusere på ligevægt.
I forhold til månedsenergien og Tvillingens energi så er der fokus på at være i nuet, være tilstede og tage et skridt ad gangen, leve livet enkelt. Der arbejdes grundigt i detaljer og finpudses. Fokus er også på kroppens behov, lige fra væske, frisk luft, bevægelse, levende mad. Overordnet en dag med fokus på sanserne.

3/6

3 er en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, en energi der handler om at se hvordan vi kommer derhen hvor vi ønsker, skridt for skridt. Energien er også perfektionistisk, og god til at strukturere, skabe system hvor der er behov. Og så er 3 beskyttende af natur, ser andre an før de evt lukkes ind i det mere sårbare områder.

I forhold til månedsenergien og Tvillingens tegn så handler alt om forandring, at lave om på tingene, gøre noget nyt, gøre noget andet og energien er selvstændig, kreativ og frihedselskende, følger sit eget. Det er vigtigt at bruge energien til de fremadrettede positive forandringer, se hvilke skift der er behov for og så gå efter dem, også for at undgå nogle af de mere uønskede forandringer. Overordnet så er energien meget åben med fokus på muligheder, men uden bremser og grænser

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.