Dagsenergier den 4. og 5. juli 2020 :-)

Den 4. juli 2020 

To dagsenergier

4. juli

4 er kreativ, frihedselskende og utraditionel af natur, den følger sit eget og er helst selvstændig og uafhængig. Det er også en forandringsenergi, her er det vigtigt at fokusere på de fremadrettede positive forandringer og handle på dem.

I forhold til månedsenergien så er der meget sensitivitet i spil, en energi hvor vi meget nemt mærker vores omverden og andre menneskers energier, tager det ind i systemet. Og det skal naturligvis ud igen, så sørg for at nulstille din energi, rense den ved behov. (Lys, meditation, kontakt til naturen, alenetid) I forhold til Krebsens tegn så er energien langsom, holder sig i nuet og der er meget fokus på detaljer, at perfektionere det vi gør. Overordnet en arbejdsenergi, det kan være i det ydre eller indre der arbejdes.

5. juli

5 er aktiv af natur og kan lide at have mange bolde i luften, der skal ske noget og pauserne skal vi selv huske på. Der er stor fokus på kommunikation via ord på alle mulige måder.

I forhold til månedsenergien så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, en energi der kræver at du er obs på, lytter til og handler på din intuition som er den der hjælper dig igennem denne energi på bedst mulige vis. I forhold til Krebsens tegn så handler det om forandring, nye veje og muligheder, en selvstændig og frihedselskende energi. Overordnet så har vi et godt engletal i spil, som giver os ekstra hjælp på denne dag.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.