Den 6. juli 2020 :-)

Den 6. juli 2020 🙂 en dagsenergi
6 er givende, rummelig og omsorgsfuld, en rigtig hjerteenergi med plads til mennesker og deres forskelligheder. Sanserne arbejder på højtryk, det kan være sans for musik, farver, natur, mad, smag, dufte etc. 6 kan rumme stærke healingsenergier.
I forhold til månedsenergien så har vi en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser, grænser og bremser. Det kræver at vi går efter det bedste og lader alt andet passere, da energien nemt spreder sig i mange retninger. I forhold til Krebsens tegn så har vi en temmelig aktiv energi der kan give mange bolde i luften og så er der stor fokus på diverse former for kommunikation via ord.Overordnet handler det om forandring og nye veje.
Kh Silicia <3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.