Den 7. og 8. juli 2020 :-)

Den 7. og 8. juli 

To dagsenergier

7. juli

7 er en åben, intuitiv og følsom energi med fokus på trivsel, udvikling og vækst, på det positive og negativitet undgås så vidt muligt bevidst, medmindre det kan transformeres til noget konstruktivt. Intuitionen og kontakten opadtil, kan være stærk.

I forhold til månedsenergien så har vi imidlertid en arbejdsenergi som kan betyde at vi blive sat i gang i det indre og ydre, der skal ryddes op, det gamle kan komme op til overfladen for at blive transformeret, så her skal der gøres en indsats. Det kan også være at der bare er mange arbejdsopgaver i spil generelt som skal klares I forhold til Krebsens tegn så har vi en meget sensitiv, forstærket kommunikationsenergi hvor der lægges et ekstra plus på ord og andre energier. Andres og omgivelsernes energier går lige ind i vores system og det kræver tid til at rense det ud igen, nulstille vores energi f.eks via alenetid, meditation mm Overordnet en ret sensitiv dag.

8. juli

8 er en fuldstændig pivåben energi, uden bremser, grænser og stopklodser, en energi der kan bevæge sig ud i alle retninger, medmindre at vi tager grundig styring i den og leder den mod det allerbedste, for den kan også komme op med rigtig mange muligheder. Sensitiviteten kan være meget stærk og den kan føles ubeskyttet og vi kan nemt komme til at sprede vores energi for meget eller i retninger som er uønskede, medmindre vi er bevidste, tager bevidst styring. Så lad os gøre det.

I forhold til månedsenergien så har vi en stærk, kraftfuld solenergi, kombineret med noget marsenergi, meget handlekraftig, direkte i væremåde og udtryk, en energi der påvirker os til at gå efter det bedste og mest optimale i alt hvad vi fokuserer på. I forhold til Krebsens tegn så skal der slippes noget gammelt for at skabe plads til noget nyt. Det kræver indre tillid og at vi overgiver os ubetinget til vores intuition og indre vejledning, lige meget hvor mærkeligt de tegn vi får kan virke. Her handler eller taler vi først, siden finder vi ud af hvorfor.Overordnet så er energien meget åben.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.