Den 9. juli 2020 :-)

Den 9. juli 2020 

I går havde vi den 8 og i dag har vi de 9. og det er oft de energier som de fleste kan have udfordringer med, 9 fordi at den kan lide at sætte os i arbejde og 8 fordi at den fjerner alle grænser og bremser og begge dele kan være vanskeligt at håndtere.

Dertil kommer at Merkur i Krebs, det at hjælpe andre(kommunikation og tanker, hals) , Jupiter i Stenbuk, gamle følelsesmæssige dybe traumer vil opløses i forhold til at udleve os selv( gennemslagskraft og styrke, solar plexus), Saturn i Stenbuk, gamle traumer vil opløses i forhold til at virkeliggøre vores drømme her på jorden, grundlæggende kærlighed til os selv, gamle sår i forhold til vores far og evt partnere( realiteter og jordforbindelse, rod chakra), Neptun(dybere intuition kontra illusion), Pluto( transformation på dybt plan) alle går retrograd i øjeblikket, hvilket giver ekstra opgaver(læs oprydning) i de tilhørende områder. Så hvis nogle af jer oplever at I er på ekstra arbejde og også oplever at der er meget arbejde i det indre så giver det her måske mening.

9. juli

9 er en stærk marsenergi, den giver os opgaver i det ydre og indre, men giver os ofte også energien til at klare dem, men det kræver en indsats fra vores side, da der skal ryddes godt og grundig op i fortiden, hvis energien er indadrettet for os og udadrettet så sætter den os rigtig gerne i arbejde, det kan være alt fra hovedrengøring, til travlhed på jobbet. 9 er sin egen, trives godt i eget selskab, lader sin energi op alene. Det er vigtigt at undgå kamp i denne energi, men gerne fokusere på styrke og kraft og finde ind i vores eget lys ved behov.

I forhold til juli måned så har vi en meget modsat energi i forhold til 9, blød, feminin, en rigtig balanceenergi, balance i forhold til relationer, balance i det ydre, balance i det indre, en energi med en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til vores omverden og andre mennesker. Det er bedst at undgå ekstremer i denne energi.

I forhold til Krebsens energi så er vi meget åbne indadtil, da denne energi er uden stopklodser, bremser og grænser, så vi kan forsvinde dybt ind i os selv, men også fare vild, da energien gerne spreder sig i alle retninger, så den kræver styring, at vi bruger den til at fokusere på det bedste for os selv , det gælder også hvis noget gammelt( og det vil der temmelig sikkert være) kigger op til overfladen og kan give risiko for at falde tilbage i gamle mønstre, følelser mm, i stedet for at se det som en velkommen mulighed for at få ryddet op. Så her skal der handling på.(Især for dem født under tallet 9, 18 eller 27)
Overordnet så er der fart over feltet, energien løber derud af og også her kræves der styring for os så vi leder energien i retning af det der løfter, det der skaber glæde og flow og holder os fra det der skaber stress.

Rigtig god dag 🙂

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.