Den 10. juli 2020 :-)

Den 10. juli 2020 

10 er en hurtig energi, den ønsker helst at komme afsted i en vis fart med fokus på glæde og flow. Det er også en energi der godt kan løbe af med os, så vi ender i en rutsjebane i vores tanker og følelser og handlinger så derfor er det vigtigt at tage styring og lede den mod glæde og flow. Undgå alt der skaber stress, så vidt muligt, det som kører din energi i bund, vælg den opadgående spiral, undgå den nedadgående. En energi der kan give succes og som indeholder gode lederegenskaber.

I forhold til månedsenergien så har vi en energi der er meget modsat 10, en energi der trives med at bevæge sig langsomt fremad, et skridt ad gangen, egentlig vil energien helst bare være i nuet og ikke så meget andet. Dog er den meget perfektionistisk, der fokuseres meget i detaljer, alt skal helst være 110% i orden, så sørg for at det ikke stopper dig. Der kan være fokus på selvværd og selvtillid, troen på os selv, så også vigtigt at arbejde konstruktivt med dette område. Endelig så er kroppen i fokus, de basale behov skal dækkes, lys, luft, bevægelse, frisk frugt og grønt til energien og glemmer vi eller har vi glemt dette så skal vi nok få lov til at mærke det så vi kan tage vare på vores krop. Bliv i nuet for at undgå følelsen af svaghed, lev enkelt.

I forhold til Krebsens tegn så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, arbejdsom og udfordrende af natur, så den vil meget gerne sætte os i gang både i det ydre og indre. Det er ofte en energi hvor vi står alene, skal være i vores egen lys og kraft og er vi udfordrede så må hjælpen ofte hentes indefra, ikke fra andre mennesker med mindre de arbejder professionelt med at hjælpe, for de er sikkert også på arbejde med dem selv. Sørg for at få brugt energien for ellers kan den godt ophobe sig i dit system og det er bedst at undgå. Mediter meget gerne, hold din energi høj.
Overordnet en energi hvor vi primært holdes i nuet og det er der glæden bor.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.