Den 11. og 12. juli 2020 :-)

Weekendenergier, den 11. og 12. juli 

Den 11. juli

11 er en stærkt engletal med lederskab i sig, fokus på at hjælpe og inspirere andre til at komme fremad og meget gerne med englenes hjælp da de her rykker endnu tættere på og ønsker at øge samarbejdet og hjælpe både os og dem vi hjælper. være en del af det. Husk at bruge dem.

I forhold til Månedsenergien så er der fokus på forandring, nye veje og muligheder og kreativiteten er rigtig stærk. Det er vigtigt at gå efter de positive fremadrettede forandringer. I forhold til Krebsens tegn så er der tempo på energien, det går derud af, fokus er på glæde og flow, men også på at undgå stress, hold dig til den opadgående spiral så vidt muligt. Overordnet en aktiv dag, stor fokus på kommunikation.

Den 12. Juli

12 er en rolig energi, perfektionistisk og med et godt blik for detaljer, en energi der trives med enkelthed og med at leve i nuet, være tilstede og bevæge sig fremad et skridt ad gangen. Denne energi kræver at vi tager godt vare på kroppens basale behov. Det er også vigtigt at understøtte vores selvværd.

I forhold til månedsenergien så er energien dog temmelig aktiv og der kan være mange bolde i luften, så lidt af en balance til tider. Der er stor fokus på kommunikation via ord, at vi får kommunikeret vores eget ud. I forhold til Krebsens tegn så har vi en stærkt og godt engletal, med ekstra hjælp fra vores engle, så vi bedre kan bruge Krebsens fine egenskaber til at hjælpe andre fremad, samtidig med at vi også selv kan få en masse ekstra hjælp. Overordnet så er energien åben, følsom og intuitiv, med fokus på trivsel, udvikling og vækst.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.