Den 13. og 14. juli 2020 :-)

Den 13. og 14. juli, to dagsenergier 

Den 13. juli

13 var en kreativ, frihedselskende og utraditionel energi, helt sin egen, en selvstændig og uafhængig energi med fokus på forandring og nye veje.
I forhold til månedsenergien så havde vi en forstærket kommunikationsenergi, meget sensitiv, men også en energi hvor vi meget nemt både mærkede andre menneskers og omgivelsernes energier, men også nemt tog det ind i vores system, hvilket kunne give behov for at rense og nulstille energien for at undgå uligevægt i vores psyke. I forhold til Krebsens tegn så holdt energien os i nuet og flyttede sig kun gradvist, et skridt ad gangen, så for nogle kunne det føles som en lidt tung dag. Overordnet så en energi der satte os i arbejde i det indre og ydre,

Den 14. juli

14 er en aktiv, bevægelig energi der kan give mange bolde i luften, der skal ske noget og det er vigtigt lige at koble fra indimellem hvis der sker lidt for meget. Der er stor fokus på kommunikations via ord, det vi har på hjerte skal ud.

I forhold til månedsenergien så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt og det er meget vigtigt at finde den indre tillid frem og overgive os til vores intuition, lige meget hvor mærkelig den virker. Her handles der først og først senere ved vi hvorfor. I forhold til Krebsens tegn så er der fokus på forandring, at gøre noget nyt og andet end vi plejer, fokus er på kreativitet og fornyelse, så gå efter det bedste der. Overordnet en skønt engletal, der giver os ekstra hjælp til dagen.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.