Den 4. og 5. August 2020 :-)

Den 4. August 2020 

2 dagsenergier, den 4 og 5.

4/8

4 er kreativ og utraditionel, helt sin egen, fuld af ideer og også selvstændig, uafhængig og frihedselskende og med stor fokus på forandring, så gå efter de bedste.

I forhold til månedsenergien så har vi en energi med fokus på at give slip på det gamle for at skabe plads til det nye, her er det yderst vigtig at lade intuitionen råde og bare følge impulserne når de kommer. I forhold til Løvens tegn så har vi en givende, rummelig omsorgsenergi, med stort hjerte for andre. Sanserne er også meget aktive og stærke. Overordnet så er der fokus på forandring.

5/8

5 er aktiv af natur og giver gerne mange bolde i luften, der skal ske noget. Der er stor fokus på kommunikation via ord på alle mulige måder, det kan være direkte eller på skrift. Husk at tage en pause ved behov, især hvis det hele føles for kaotisk.

I forhold til månedsenergien så har vi en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser, grænser og bremser. Her er det vigtigt at gå efter det mest optimale og lade alt andet passere. I forhold til Løvens tegn så er energien åben, følsom og meget intuition og fokus er på trivsel, udvikling og vækst. Overordnet en følsom og temmelig sensitiv energi

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.