Den 6. August 2020 :-)

Den 6. August 2020 

6 er en givende rummelig omsorgsfuld energi med fokus på andre mennesker og deres forskelligheder. Sanserne er meget aktive og stærke i denne energi, det kan være lyde, smage, dufte, den 6. sans etc. Der kan også være gode healingsevner i denne energi.

I forhold til August måned så har vi det jeg kalder en arbejdsenergi eller bjergbestiger energi, en energi der kræver vores fulde indsats, det kan være i det ydre eller indre og det er en god ide at få energien brugt konstruktivt, da den ellers kan hobe sig op og give udfordringer. I forhold til Løvens tegn så er energien grænseløs åben, uden stopklodser, grænser og bremser, fuld af muligheder, en energi der øger vores sensitivitet og åbner vores indre fuldstændigt. For nogle kan denne energi være vanskelig at håndtere, da den kræver en god leder da den ellers nemt spreder sig i alle retninger. Overordnet en dag både med ultraåbne, men også kraftfulde arbejdsenergier så god arbejdslyst.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.