Den 7. August 2020 :-)

Den 7. August 2020 

7 er en åben, følsom og intuitiv energi, rigtig stærk kontakt opadtil, men også en energi med fokus på trivsel, udvikling og vækst, på alt det positive og det modsatte nedprioriteres så vidt muligt.

I forhold til August måned så har vi en stærk og kompromisløs sol og marsenergi, en energi der går efter det bedste og mest optimale for enhver pris og som undgår kompromisser og halve løsninger. Kun det bedste er godt nok. Det er også en energi der er lige ud af posen, kalder en spade for en spade.

I forhold til Løvens tegn så har vi en stærk marsenergi, en enspænderenergi, kan lide eget selvskab, arbejdsom, fokus på at gå ind i sig selv og finde sit eget lys, sin egen kraft, men også så fuld af energi at det også er vigtigt at have nok af opgaver at bruge den til.

Overordnet en dag med tempo på energien, men også stærke energier i spil i kombination med stor følsomhed, så brug den godt, gå efter glæden og undgå stress.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.