Den 8, 9 og 10. August :-)

Den 10. August 2020 

Husk at det er sidste chance i morgen, hvis du gerne vil have den fulde analyse til reduceret pris, læs tidligere opslag på facebook, prisen er sat 250 kr ned til og med i morgen.

Weekenden smuttede hurtigt, men her kommer lige en kort gennemgang af dens energier og desuden i dag.

8. August 2020

8 var en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser, bremser og grænser. meget sensitiv. I forhold til August måned så havde vi en lød og blid balance energi og i forhold til Løvens tegn, en meget hurtig energi som godt kunne sætte tempo på tanker og følelser, en energi hvor glæden skulle være forrest, men også hvor stress skulle undgås.

9. August 2020

9 var en stærk marsenergi, maskulin, handlekraftig og direkte af natur, men også en arbejdsenergi, en god dag at få noget fra hånden, i det indre eller ydre eller begge dele. i forhold til August måned så var energien målrettet, med et godt overblik og sans for detaljer, god til struktur og i forhold til Løvens tegn så havde vi et stærkt engletal, med ekstra kontakt opadtil, ekstra hjælp fra vore engle til de opgaver der skulle klares.

10. August 2020

10 er en hurtig energi, det går bare derud af og det er vigtigt at lede glæden mod glæde og flow, da den nemt kan løbe af med os og dermed føles som om vi er i lidt af en rutsjebane, op og ned. Undgå stress her, vælg den opadgående spiral.
I forhold til August måned så er der fokus på forandring, nye veje, ideer og muligheder, en helt igennem utraditionel energi med fokus på frihed til at følge det vi har lyst til. Det er vigtigt at gå efter de positive og konstruktive forandringer i denne energi. I forhold til Løvens tegn så er energien samlet og fokuseret, med et godt overblik og sans for detaljer og desuden beskyttende af natur. Overordnet er der fokus på trivsel.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.