Den 11. August 2020 :-)

Den 11. August 2020 

Vi har tallet 11 i spil i dag og dermed har jeg også benyttet chancen for en mere indgående dialog med dem, da de altid rykker endnu tættere på, når der er gode engletal i spil og dermed en god chance for mig at få hjælp hvor jeg ønsker at rykke mere eller har fokus på at hjælpe andre.

I forhold til August måned er der stor fokus på kommunikation, hvilket jeg har brugt dagen igennem, både at jeg har talt med mine engle, men også fordi at jeg indimellem bruger dem til healing af mennesker i mit liv der har særligt behov for det. Jeg har også skrevet en del til mig selv og andre. I forhold til Løvens tegn så er der fokus på forandring, nye ideer og kreativitet så jeg er særlig opmærksom på at tænke ud af boksen og gøre noget andet end jeg plejer. Overordnet en dag hvor vi kan have lyst til bare at være os selv, for der kan være opgaver der skal løses i det indre og ydre.

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.