Den 12. 13. og 14. August 2020 :-)

Den 13. August 2020 

Tre dagsenergier

12. August

12 var en energi med fokus på at være tilstede i nuet, tage en ting ad gangen, få kroppen med, også selvom der kunne være nok at se til, fordi at det også var en dag med mange små aktiviteter, der kunne være en del bolde i luften men også øget sensitivitet.

13. August

13 er en kreativ og utraditionel energi, den går sine egne veje, elsker forandring, at vende op og ned på tingene.
Det er også en dag hvor det er vigtigt at give slip, finde tillid også selvom der er noget man ikke lige har kontrol over, noget man ikke ved hvad vej går. Der er stor omsorgsenergi tilstede og sanserne er vældig aktive og stærke i dag.

14. August

14 er en meget aktiv energi der trives med at have en del bolde i luften, der skal ske noget. Der er stor fokus på kommunikation via ord. Udover dette så er energierne meget åbne, fokus er på muligheder, energien er uden grænser og bremser, så gå efter det bedste. Der er også fokus på trivsel, udvikling og vækst, det positive fremhæves og negativitet minimeres. Også en dag med temmelig følsomme energier.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.