Den 15. August 2020 :-)

Den 15. August 2020 

Det er varmt, meget varmt og der er også power på i dagens energi.

15 er en meget sensitiv, forstærket kommunikationsenergi der lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, men også en energi hvor alt går rent ind af andres energier og dermed kan påvirke os. Alenetid er vigtigt for lige at nulstille energien, da den ellers kan forrykke vores følelsesmæssige balance eller gøre irritabel.

I forhold til August måned så har vi en power og arbejdsenergi, udfordrende af natur og meget energifyldt, hvilket enten betyder at energien skal brændes godt af eller også kan den vende og give lyst til at gå ind i sin hule og køre på overlevelse eller give lyst til at være sig selv.

I forhold til Løvens tegn der har vi en meget åben og grænseløsenergi, absolut uden bremser og grænser og med fokus på muligheder, men også med øget sensitivitet i sig. Overordnet er energien åben, men kan kræve noget ekstra af os.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.