Den 20. August 2020 :-)

Den 20. August 2020 

Jomfruens tegn er nu meget tæt på og det kan mærkes, vi skifter tegn sidst på dagen den 22.

20 er en blød og blid balance energi med en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre mennesker. Eftersom at alt handler om balance i denne energi så er det bedst at undgå ekstremer og sørge for en god centrering.

I forhold til August måned så har vi en aktiv energi der kan give en del bolde i luften og så er der desuden stor fokus på kommunikation via ord, det kan både være direkte tale og på skrift. I forhold til Løvens tegn lidt endnu så er der fokus på forandring, nye veje og muligheder, men også en energi hvor der skal handles på at skabe positive og konstruktive forandringer. Overordnet så har vi en arbejdsenergi i spil.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.