Den 21. August 2020 :-)

Den 21. August 2020 🙂

Sidste dag i Løvens tegn, i morgen sidst på eftermiddagen går vi ind i Jomfruens tegn og dermed har vi altså også komplet nye energier i spil, hvilket giver os nye muligheder at håndtere livet på. Mere om dette i morgen 🙂21 er en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, en energi der er god til at strukturere, skabe system hvor der er behov, men også en energi der beskytter os, fordi at den lige mærker efter før vi handler på noget eller nogen.I forhold til August måned så har vi en ret åben, sensitiv og følsom energi der meget tydeligt mærker og responderer på andre mennesker og deres energier, omgivelsernes energier og dermed kan vi nemt blive fyldt op, medmindre vi sørger for at få sendt energien videre, ud af systemet igen. Det er også en energi hvor det er vigtigt at være obs på hvordan vi kommunikerer, da vi ret hurtigt modtager respons på vores energi bag vores ord, hvad enten den er negativ eller positiv, jeg ved godt hvad jeg helst vælger.I forhold til Løvens tegn så er energien aktiv af natur og kan give en del bolde i luften og der er stor fokus på kommunikation via ord. Dog er jomfruens tegn så tæt på at vi også må regne med en øget sensitivitet, øget åbenhed, der er fokus på muligheder, men også en energi der er uden grænser. Selvom vi er i Løvens tegn så er vi nu påvirket ad Jomfruens energi. Overordnet så aktivitet og så noget ekstra englehjælp.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.