Jomfruens stjernetegn :-)

Jomfruens tegn 22/8 – 2020 til 22/9 – 2020

Så skete det igen nu går vi ind i et nyt stjernetegn her sidst på eftermiddagen og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter. Og den har været på vej den sidste uges tid, hvilket sensitive mennesker godt har mærket.

Husk også lige at holde dig ajour med din månedsenergi som er aktiv og som jeg har skrevet om tidligere, da stjernetegnsenergien selvfølgelig er i samspil med den.

Jomfruens tegn er astrologisk et jordtegn, analytisk, kritisk, med et godt overblik og også god til at skabe struktur og system og med en stærk sans for detaljer. Det er også det tegn hvor vi begynder at vende os mere indad følelsesmæssigt, som tegn på at efteråret lige så stille begynder at være i spil, himlen bliver mere blå og luften lidt mere kølig. Som jordtegn står den for at energien i os og også i planterne begynder at søge mere ned i jorden og rødderne.

Indenfor sjælens numerologi er Jomfruens tegn et spirituelt tegn på grund af dets evne til at arbejde indad og hente visdom og information i detaljer i det indre, afdække viden og dermed lede til erkendelse. Desuden handler Jomfruen også om at gøre det forståeligt der kommer fra det spirituelle område på en jordnær måde, så alle kan være med.Vi skal være opmærksom på tendensen i jomfruen til at være selvkritisk, så vi ikke er for hårde ved os selv eller bruger tegnets sans for detaljer til at finde egne fejl, som vi så slår os selv oven i hovedet med. Eller andres fejl. Vi ser overordnet de områder der trænger til oprydning, for at få muligheden for at handle på det.Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder. Så er du født den 2. April så læs under tallet 2 og er du født den 14 December så læs under tallet 14.

🙂

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned, så handler det om forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Det er vigtigt at arbejde på og have fokus på en optimal. konstruktiv og positiv kommunikation og den energi du lægger bag, da det så er dette som vil forstærkes. Energien kan desuden gøre dig ekstra følsom for stemninger og energier i dine omgivelser, så der kan være behov for ekstra beskyttelse fra dine engle, så bed om dette ved behov. Det er også vigtigt indimellem at rense din energi, da du er lidt som en si og derfor nemt får andres energi ind i dit system. Dette kan gøres ved at forestille dig en søjle af hvidt lys som trænger ind i alle celler. Vær også opmærksom på at meget af det du mærker i dig, kan komme fra andre ❤

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at fokusere på at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, de samme mønstre, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at se med nye øjne på nogle af de relationer eller arbejdsområder du har i dit liv. Giv slip og lad det hele flyde også selvom det føles usikkert indimellem. Gør noget andet end du plejer, giv slip på nogle af dine pligter for en tid. Find tilliden til at når noget gammelt slippes, så skaber det samtidig plads for noget nyt og bedre. Og hav tillid til at der er en mening med livet, find den røde tråd og overgiv dig til det guddommelige i dig selv, stol på at alt er som det skal være. Lad din intuition få første prioritet. Følg din intuition hvor mærkelig den end virker, her handles der først, senere kommer klarheden ❤

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig meget, den bliver grænseløs og uden bremser, alt kan lade sig gøre, alle muligheder åbner sig og energien vil gerne sprede sig i alle retninger. Det er din opgave at undgå at sprede energien i retninger du egentlig ikke ønsker eller formange forskellige retninger så energier udvandes, så tag styringen og kaptajnskasketten på, og send din energi ud i den retning som er bedst for dig, det du ønsker, da det du sender ud her kommer retur til dig. Tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sårbarhed, gøre dig ekstra sensitiv. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed gerne om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov. Og nyd så den åbne energi, at blokeringer og hæmninger er væk ❤

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at stå i din egen kraft og styrke. Det kræver at du er selvstændig, arbejder igennem, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår udfordringer i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Følg dit eget, gå imod strømmen om nødvendigt. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Og for at lade dine batterier op. Gør noget ved de områder du har overset, få ryddet op og afsluttet. Se dine blinde punkter i øjnene. Få brugt din energi, også fysisk ❤

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, en virkelig kraftfuld solenergi, iblandet noget Marsenergi. Energien kan gøre dig mere direkte i væremåde og udtryk, lige ud af posen og så må andre jo acceptere det eller ej, der er tilstrækkelig jegstyrke i energien til ikke at tage sig så meget af andres meninger. Nogle mennesker kan rumme dette bedre end andre. Energien går efter det optimale i alt hvad den rører ved, kompromisser og halve løsninger undgås så vidt muligt. Der er behov for orden og styr på tingene og der er en god portion perfektionisme inde over. I denne energi har vi styrke til at bevæge os ud i lyset, blive set og være i centrum som den vi er, men også til at skille os ud. Energien kan forstærke lederevner, men kan vælge at arbejde alene, hvis dette føles rigtigt ❤

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så handler det om at finde eller holde balancen, blive på den vej du skal gå, flyde med den, den der er bedst balance i, være tilstede. Det er bedst at undgå ekstremer, da energien er temmelig letpåvirkelig og kan betyde at vi svinger mere end ellers. Det er en ultra feminin energi som har en stærk indlevelses og indfølingsevne, og der er også meget glæde og kærlighed i den og så har den fokus på andre. Så her kan vi bruge den til at gøre andre glade og give ved at anvende dens gode indfølingsevne. Husk dog den indre balance og centrering som en forudsætning for at have noget at give af. Det kan godt kræve noget ekstra at tage beslutninger i denne energi, da den er god til at se en sag fra flere sider og derfor kan synes at de forskellige muligheder kan være lige gode. Så vigtigt at være så centreret, at vi har os selv med i det vi gør ❤

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så bliver energien målrettet i forhold til detaljer, den går i dybden, har et godt overblik og er god til at strukturere og skabe system hvor der er behov. Der kan være en del perfektionisme omkring den i forhold til detaljer, den kan lide godt orden i sagerne. Den er god til at forene ydre viden med indre visdom. Den er beskyttende af natur og loyal og trofast i forhold til det nære og de nærmeste. Den er både indfølende og stærk i energien, med god power og handlekraft og så har den sit fokus på samspillet med andre mennesker. Den tager sig tid til at se andre mennesker an, for at vurdere om det er aktuelt og godt at involvere sig dybere i dem eller ej, så den beskytter godt, men kan også give noget skjold omkring os som vi skal være obs på og bløde op, hvis vi har brug for det ❤

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så går du ind i et blødt og blidt engletal, der retter fokus på om du er i balance, når du giver af dig selv og det du kan til andre eller til et område du brænder for. Og om du giver dig selv der hvor du er værdsat, der hvor der er motivation, taknemmelighed og åbenhed for forandring og passer på din selv og siger fra hvis det mangler. Undgå dem som tapper dig for energi, dem som tager uden at give, dem som gerne vil have noget af din engleenergi, men misbruger din godhed. Energien har en enorm indfølings og indlevelsesevne, vi kan uden videre bevæge os ind i andre mennesker eller et emne vi brænder for, men skal også huske på os selv, det er vigtigt at vi passer på os selv og vores energi. Denne energi kan vi næsten svæve i så fin og let er den. Den er super god til at være kunstnerisk, kreativ, arbejde med ideer og dette kan også give en tiltrængt pause fra andre ❤

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, samspillet med andre og den udveksling der kan opstå der. At sætte ord på alt det der er behov for f.eks tanker. ideer, følelser, meninger og indsigt og her altså særligt i forhold til jeg-du relationer, hvor begge deler og kommunikerer. Det gælder også om at lytte her, lade andres ord få plads ved behov. Det kan være via vejledning og rådgivning, men også gerne undervisning. Også det skriftlige er i fokus, hvis der er en bog undervejs eller andet der er behov for at få ned på papir f.eks skole arbejde eller nyhedsbreve mm. Energien kan give mange bolde i luften og er i konstant bevægelse, så det er godt lige at huske at tage en pause ved behov, koble fra eller lave afslappende aktiviteter som f.eks ud i naturen. Der er generelt et godt overblik og fokus på detaljer i energien ❤

Kh Silicia ❤ 111 ❤

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.