Den 5. Oktober 2020 :-)

Den 5. Oktober 2020 🙂 dagens energi mm

Nattens besked kom i form af en gammel sang fra Bellamy Brothers der hedder Let your love flow og det siger vist sig selv, sætter lige et link ind

🙂https://www.youtube.com/watch?v=J4Bl_VQ2inM

5 er aktiv af natur og trives med en del bolde i luften, der skal ske noget og helt rolig er energien aldrig. Derfor skal vi også selv sørge for at geare ned, huske at få slappet af indimellem, få noget at spise og meget gerne komme ud i naturen, da det healer et uroligt nervesystem. 5 har stor fokus på kommunikation via ord i alle mulige former og afskygninger, så brug den til dette hvad end det er på skrift, i dialogen med andre eller for at kommunikere det ud som du har på hjerte.

I forhold til oktober måned så er der også tempo på, energien ruller derud af og ønsker at fokusere på glæde og flow, alt det der løfter os mod succes og får os til at stråle med det vi kan og den vi er. På grund af tempoet skal vi have en vis opmærksomhed, da denne energi både kan vælge en opadgående spiral, men også en nedadgående spiral som skaber stress, så gå efter den opadgående, ellers kan du hurtigt ryge ud i en rutsjebane, også med humøret.

I forhold til Vægtens tegn så er energien kreativ med fokus på forandring, nye ideer, nye veje og impulser, så gå efter de bedste forandringer, dem der er fremadrettede, gå efter det du har brug for, da energien følger dit fokus, så undgår du for meget af en energi der vender tingene på hovedet, vender op og ned på alting, men uden retning. Så hvilke forandringer har du brug for, tag handling på dem. Overordnet meget aktiv energi, med stor fokus på kommunikation, og en del bolde i luften.

Kh Silicia 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.