Den 6. oktober 2020 :-)

Den 6. Oktober 2020 🙂

6 rummer gode og stærke hjerteenergier, healingsenergier, den er god til at få tanket op på, eller hjælpe andre til at blive tanket op med god energi. Energien er stærk sansende, hvilket også retter fokus på nydelse, natur, glæden ved musik eller dufte og det vi indtager mm

I forhold til månedsenergien så har vi et stærkt engletal, englene rykker tættere på her og ønsker at være en del af vores arbejde, vores liv, vores dagligdag, altså et rigtig godt samarbejde. De går gerne foran og fjerner hindringer på vores vej, så brug dem godt og husk at det giver os det som de ser som det bedste, det er ikke altid vi selv ved hvad vi har brug for. Husk at bede dem om hjælp, de respekterer vores frie vilje.

I forhold til Vægtens tegn så er energien aktiv, der kan være en del bolde i lufte, uro og derfor skal vi selv sørge for at geare ned ved behov, energien gør det ikke af sig selv. Der er stor fokus på kommunikation via ord, at få udtrykt det som er vigtigt for os, det vi har på hjerte. Overordnet er energien åben, følsom og intuitiv, med fokus på trivsel.

Kh Silicia 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.