Den 7. Oktober 2020 :-)

Den 7. Oktober 2020 🙂

Lider du af angst?

Så kan sådan en dag som i dag faktisk trigge det, for nogle tal øger vores sensitivitet så meget, at har vi en tendens til angst så kan den udløses af de tal. Nogle af de tal som kan give angst er bl.a 9, 15, 17, 26, 18, 27, 10 og nogle af disse tal er aktive i dag. Du kan have disse oversensitive energier i dine navne, men også i dine medfødte energier f.eks din fødselsdag, din livsvejsenergi eller sjælskerneenergi og de sidste kan ikke ændres, men det kan navnene heldigvis. Jeg er selv født under et af de tal som der er mere arbejde ved, nemlig tallet 27, hvornår er du født?

7 er åben, intuitiv og følsom og fokus er på trivsel, udvikling og vækst.

I forhold til månedsenergien så er der langt en bremse på, energien er meget perfektionistisk, holder sig helst i nuet og der kan være ekstra arbejde omkring krop og selvværd.

I forhold til Vægtens tegn har vi en sensitiv energi uden filter, det kan betyde at meget ryger ind i vores system, hvad enten vi er bevidst om det eller ej og det er bl.a også den energi der for nogle kan give angst. Det er en dag hvor det er ekstra vigtigt med beskyttelse og at nulstille og rense energien. Overordnet en energi der kræver styrke af os, en energi hvor vi skal stå alene, være stærke i os selv.Hvordan har du det i dag?

Kh Silicia 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.