Den 8. Oktober 2020 :-)

Kære jer herinde jeg er taknemmelige for at I er her og læser mit numerologi skriv 🙂❤

Måske har du lyst til at lege lidt, du kan jo prøve at regne energien ud i dit eget navn, efter det system som jeg anvender.

1A 2B 3C 4D 5E 6F 7G

1H 2I 3J 4K 5L 6M 7N

1O 2P 3Q 4R 5S 6T 7

U1V 2W 3X 4Y 5Z 6Æ 7Ø

De navneenergier der er mest læring er dem der giver noget med 8, 9, 12, 13, 15,16, 17, 18, 22, 26, 27 og grundliggende er det tal der giver noget med 9, 8 og 4 som kaldes karmatal, det vil sige at de kan aktivere gammel karma, skabe ny indtil energien enten bliver forløst, frigjort, navnet ændres eller hvis navnet også har noget hensigtsmæssigt for dig at du lærer hvordan du håndterer det.Det er navnene i sig selv, så har vi samspillet med planeterne og her kan der også være skjulte 8, 9 og 4 og andre tal, f.eks giver nogle planeter og stjernetegnstal også 8 og 9, så det er et større og meget spændende puslespil.

Men du kan jo prøve at regne på dit navn derhjemme.

Får du lyst til at jeg kigger lidt mere grundigt på det så send mig en besked, så finder vi også ud af dette, det kan være at alt ser fint ud, men at du føler at noget driller og der kan det være en god ide at få noget klarhed på dette, både hvis du gerne vil ændre noget på dit navn og også hvis du ikke har lyst til det. Nogle mennesker har ofte et navn de ikke bryder sig om og det kan sagtens være et tegn på at energien ikke rigtig passer til en.

Men ja det skal stadig føles rigtigt i maven at ændre på sit navn.Jeg har flere andre værktøjer jeg anvender til at håndtere de energier med mere læring som jeg flittigt bruger, trods alt så kan vi jo ikke komme udenom nogle af livets opgaver og vi har også medfødte energier f.eks sjælskerne, horoskop, livsvej og udviklingsenergier som altså ikke kan ændres. Oveni kommer der årsenergier, måneds, stjernetegns og dagsenergier så det er nødvendigt også at lære at håndtere de energier som for nogle kan skabe noget mere arbejde.

Dagsenergien den 8. Oktober 2020 🙂

8 er en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men også uden grænser og bremser og den kan øge vores sensitivitet rigtig meget og kan der med give en følelse af at mangle beskyttelse og det er vigtigt at vide hvordan den bedst håndteres, den skal ledes i en optimal retning

I forhold til oktober måned så er der fokus på forandring, nye veje og muligheder og en energi der elsker forandring så det kan også kræve noget af os, for det er os der skal sørge for at den ledes mod de fremadrettede positive og konstruktive forandringer.

I forhold til Vægtens tegn så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt og her er det virkelig vigtigt at lytte til og være åben for intuitionen, også selvom vi ikke forstår det vi skal sige og gøre, det finder vi sikkert ud af senere.Overordnet noget englehjælp som vi kan trække noget ekstra på for at håndtere dagen, så brug dine engle godt.

Kh Silicia❤

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.