Den 9, 10 og 11. oktober 2020 :-)

Den 11. Oktober 2020 🙂

Vi har haft nogle dage med arbejdsenergier i går og i forgårs og i dag er så væsentlig anderledes.

Den 9, oktober power, arbejde, enspænder energi, sin egen og alligevel også med nogle ret sensitive energier der åbnede indadtil samtidig med at der var stor fokus på aktivitet og kommunikation.

Den 10. oktober tempo, glæde og flow, men alligevel også energier der kunne vende meget indad, give lyst til at være alene og udfordre os følelsesmæssigt. Og så alligevel også noget omsorg og rummelighed i forhold til andre og meget aktive sanser.

Den 11. oktober engletal, englehjælp for dem som er åbne for det og beder om det, det kan være på alle mulige punkter, også for os der hjælper andre mennesker fremad og har brug for støtte og frigørelse af energi. Og samtidig så fokus på trivsel, udvikling og vækst, på det positive og på at søge en dybere sammenhæng, mening og erkendelse, rigtig god intuitiv energi med stærk kontakt opadtil. Og så ja nogle kan sikkert godt mærke at energien løber hurtig indvendig, det kan være tanker og følelser så vær lige obs på at de ikke løber af med dig i farten, gå efter glæde og flow. En dag med åbne energier og muligheder, brug den godt.

Kh Silicia .-)

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.