Den 12. Oktober 2020 :-)

Den 12. Oktober 2020 🙂

12 er en energi der holder os i nuet, den foretrækker at vi er tilstede i det vi er i, frem for at leve vores liv i fortiden eller fremtiden, velvidende at der lever vi alligevel ikke i virkeligheden, så derfor er det en et skridt ad gangen energi.. 12 elsker at fokusere på detaljer, at perfektionere alting og det vil også påvirke det vi arbejder med, at vi ønsker at det bliver så godt som muligt. Endelig så har 12 stor fokus på kroppen og er der noget vi har glemt at give opmærksomhed der, så skal energien nok minde os om det. 12 kan have fokus på vores selvværd for hvis alting skal være eller gøres perfekt, kan vi så leve op til det, har vi gamle sår fra fortiden der spøger? Og hvordan har vi det egentlig med vores eget værd, tror vi på os selv. Så en balance skal findes her.

I forhold til Oktober måned så er energien meget åben, grænseløs, fuld af muligheder, men uden stopklodser, bremser og grænser, det øger sensitiviteten og kræver en god styring, her er det vigtigt at gå efter det bedste og lade alt andet passere.

I forhold til Vægtens tegn så har vi et dejligt engletal med ekstra hjælp på alle områder hvis vi sørger for at bruge den og beder om det. Englene kan hjælpe med arbejdsopgaver, personlige områder, de kan gå foran og åbne og bane vejen for os, så alting bliver nemmere, så brug dem og tag imod. Overordnet er der faktisk en del tempo på dagen, så gå efter glæde og flow, undgå stress og det selvom 12 energien trækker lidt den anden vej.

Kh Silicia 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.