Den 13. Oktober 2020 :-)

Den 13. Oktober 2020

Lige en kort dagsenergi, der er arbejdsenergier i spil i dag, så jeg har travlt 🙂

13 er kreativ og utraditionel og helt sin egen, det er en energi med fokus på forandring og fornyelse, så gå efter at skabe de bedste fremadrettede forandringer.

I forhold til Oktober så har vi netop en dagsenergi som meget gerne vil bruges på indre og/eller ydre arbejde, det er ikke en energi hvor man laver ingenting, selvom nogle går meget i hi i sådan en energi.

I forhold til Vægtens energi så er energien langsom, et skridt ad gangen med fokus på detaljer, at gøre alting så godt som muligt. Der er også fokus på at være i nuet, være tilstede og så skal kroppen have en god gang omsorg i dag.

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.