Den 14. og 15. Oktober 2020 :-)

Den 15. Oktober 2020 🙂

Ja dagen i går gik stærkt, der skulle jeg hjælpe min yngste datter med at flytte og var noget brugt i går aftes. Ellers så har jeg travlt med klienter 🙂
14 var aktiv af natur og kunne give en del bolde i luften, der skulle ske noget og så havde den stor fokus på kommunikation via ord.I forhhold til månedsenergien så var der virkelig også meget tempo på, det var vigtigt at fokuserer på glæde og flow og undgå stress. I forhold til Vægten så handlede det om forandring, nye muligheder, nye tiltag og fokus på kreativitet.

Den 15. oktober er en temmelig sensitiv størrelse, her mærker vi klart omgivelsernes og andre menneskers energier, vi kan gå ind i andre mennesker og tage deres energier ind i os og det kræver at vi får energien nulstillet og renset igen, så vi ikke ophober omgivelsernes energi og dermed bliver for sensitive. 15 er også en dag hvor vi skal være ekstra obs på vores kommunikation, her kommunikeres der både med ord og de andre sanser, så vær konstruktiv.
I forhold til oktober måned så har vi et stærkt engletal som giver os ekstra hjælp i forhold til hvad vi har brug for, i hvert fald hvis vi er åbne for det og beder om det. Her handler det også om lederskab, at inspirere, vejlede, hjælpe andre fremad og som sagt vil englene rigtig gerne tage del i arbejdet. I forhold til Vægtens tegn så er der godt gang i energien, mange bolde i luften, uro i det indre og så er der også stor fokus på kommunikation. Åbne energier i spil intuitive, følsomme med fokus på trivsel, udvikling og vækst.

Kh Silicia 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.