Den 16 og 17. Oktober 2020 :-)

Den 17. Oktober 2020 🙂

Ja Merkur går nu retrograd, det vil sige at området for kommunikation og tanker er mere indadrettet og i øjeblikket er den samtidig i Skorpionen som er en dyb stærk og kompromisløs årsag, den vil ind bag ved og forstå og finde årsager til udfordringer i vores liv og også gerne have handling på, når tiden er moden, men først når vi er kommet tilstrækkeligt i dybden. Skorpionens tegn er et kropstegn så det er ikke usædvanligt at reagere med fysiske symptomer fra hals og hoved, hvilket også kan ses på coronatallene.

Ja i går den 16 var der fokus på at slippe noget gammelt for at skabe plads til noget nyt og men også en dag med øget sensitivitet hvor det for mange føltes bedst at være i nuet og arbejde i detaljer og måske ikke være så social anlagt.
Så har vi så i dag den 17 som er en meget åben og grænseløs energi uden stopklodser, grænser og bremser, fokus på muligheder men også temmelig sensitiv i sin energi. Og det kan være lidt sværere at mærke sig selv fordi at energien er så åben.Og ellers så er der fokus på forandring i forhold til månedsenergien, nye veje og ideer og det er vigtigt at bruge energien bevidst til at gå efter de positive, konstruktive forandringer og undgå de mere utilregnelige, så vær obs på din energi og tanker her. I forhold til Vægten som så begynder at blive iblandet den skorpion energi der snart nærmer sig så handler det om at følge sin intuition, handle på den i tillid, også selvom vi ikke lige forstår de tegn som vi får. Og husk at det gamle skal slippes for at det nye kan komme til, det kan godt kaste os ud på dybt vand så brug englene som ekstra hjælp og beskyttelse i dag.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.