Den 18. og 19. Oktober 2020

Den 18. Oktober 2020 🙂

Vi har en rigtig arbejdsenergi i dag og det kan mærkes, så det bliver bare lige en kort opdatering

18 er en stærk marsenergi, arbejdsom og udfordrende af natur, temperamentsfuld og maskulin, kan lide alenetid og at lade batterierne op ved at være sig selv. I forhold til Oktober måned så er energien temmelig aktiv, med en del bolde i luften og stor fokus på kommunikation. I forhold til Vægtens tegn som dog snart overtages af Skorpionen så har vi en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser og bremser. Der er fokus på forandring.

I morgen endnu er arbejdsenergi, den 19. oktober, 19 er en lige ud af posen energi, kalder en spade for en spade, kompromisløs og går efter det bedste i enhver situation. Kombi af mars og solenergi. I forhold til Oktober måned, en omsorgsfuld, kærlig og rummelig energi, meget sansende og kan øge healingsenergier. I forhold til Vægtens tegn så har vi arbejdsenergien, her skal vi stå stlrkt i os selv, hente hjælp indefra frem for udefra, arbejde igennem i det ydre eller indre eller begge dele. her kræves der noget af os, så gå all in. Overordnet kan der være øget sensitivtet i spil.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.