Skorpionens tegn :-)

Skorpionens tegn 23/10 – 2020 til og med den 21/11 – 2020 🙂
Så er den her, det i dag at vi er gået ind i Skorpionens tegn lige efter midnat. Energien for Oktober måned arbejder selvfølgelig stadig og det kan give noget andet end teksten umiddelbart fortæller. 🙂
Nu går vi som sagt ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer fokus og karakter. Skorpionens tegn er astrologisk et vandtegn, men numerologisk et kropstegn. Vand har at gøre med følelser, evnen til at være i vores følelser, bruge følelser til at skabe flow og energi. At der også er fokus på kroppen betyder at det er en god ide at tage ekstra vare på vores fysiske krop, bruge den, lytte til den, men også at huske på at følelser der lukkes inde eller håndteres uhensigtsmæssigt kan påvirke og stresse kroppen, så det er rigtig godt at finde på gode måder at holde dem i flow og balance.Udover dette kan ekstra sårbarhed og sensitivitet også påvirke fysikken, og Skorpionen øger vores sensitivitet, især hvis vi glemmer at beskytte os godt nok. Og så skal kroppen selvfølgelig bruges på den måde som der føles godt, bevægelse, nydelse, liv.

Skorpionen har fokus på underliv, blære, korsben. I forhold til kost så handler Skorpionen meget om kulhydrater, om vi spiser dem som er optimale for os eller dem som giver os ubalance. Nogle får ekstra lyst til kulhydrater i skorpionen, mens andre spiser færre. Skorpionen elsker bladgrøntsager af alle slags, men har du som så mange andre udfordringer omkring at tåle sukker og stivelse, kan dette forværres i denne periode, så vær opmærksom der. Så hold dig til det gode sukker som ahornsirup, kokossukker og honning. Kroppen siger som regel til og fra, hvis du lytter til den. Spis generelt masser af frugt og grønt. Frugt er rigtig gode kulhydrater.
Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.Energierne gælder lige meget hvilken tid på året vi er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder. Så er du født den 18. Januar 1987, så læs under tallet 18, er du født den 13. april så læs under tallet 13.

🙂

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at arbejde igennem og bruge din energi men også på at sprænge begrænsningerne i dit liv, gøre dig fri af det som holder dig fast, selvom du går imod strømmen og kun er dig selv. Den kræver nemlig at du tør stå alene, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår udfordringer i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Det er der du lader op.Få brugt din energi, også fysisk, brug den hensigtsmæssigt, hold dig i gang ❤

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Energien kan gøre dig mere direkte af natur, du er som du er og siger tingene ligeud og så må andre jo acceptere det eller ej. Energien går efter det bedste og optimale i alt hvad den rører ved, kompromisser og halve løsninger undgås så vidt muligt. Der er behov for orden og styr på tingene og der er en god portion perfektionisme inde over. I denne energi har du styrke til at bevæge dig ud i lyset, blive set og være i centrum som den du er men også gå imod strømmen hvis det føles rigtigt. Og hellere arbejde alene end at gå på kompromis. Energien kan forstærke lederevner, hvis du har og arbejder med dette ❤

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så handler det om at finde balancen, finde dit ståsted og det som føles bedst for dig. Det er bedst at undgå ekstremer og udsving, da energien er temmelig følsom, letpåvirkelig og kan gøre at du svinger mere end ellers. Energien har en stor indlevelses og indfølingsevne, men der er også meget glæde og kærlighed i den og så har den god fokus på andre. Så du kan virkelig bruge den til at gøre andre glade eller give kærlighed, hjælpe andre til bedre balance. bare du har dig selv med og husker på din egen balance. Det kan godt kræve noget ekstra at tage beslutninger i denne energi, da den er god til at se en sag fra flere sider og derfor kan synes at de forskellige muligheder kan være lige gode. Det er derfor det er vigtigt at være centreret ❤

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så bliver energien målrettet i forhold til detaljer, den har et godt overblik og er god til at strukturere og få system i tingene, samtidig med at den kan være en temmelig perfektionistisk anlagt netop omkring de små detaljer, at have styr på tingene og kontrol ned i de små ting. Det giver ro og orden. Den er god til at forene ydre viden med indre visdom, og har meget fokus på samspillet med andre. Den er beskyttende, loyal og trofast i forhold til det nære og de nærmeste. Den er både indfølende og vital i energien, god power og handlekraft. Den tager sig tid til at se andre mennesker og nye veje an, for at vurdere om det er aktuelt og godt at involvere sig dybere der, så den beskytter sig selv og det som hører privatlivet til ❤

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så går du ind i et blødt engletal, der retter fokus på om du er i balance, når du giver af dig selv og det du kan til andre eller giver til en sag du vil brænder for. Giver du af dig selv der hvor det du kommer med bliver værdsat, der hvor der er motivation og åbenhed for forandring eller er det modsat. Hvis det modsatte er tilfældet, så er det bedst at holde energien hjemme så du undgår at miste den. Energien har en enorm indfølings og indlevelsesevne, den kan uden videre bevæge sig ind i andre mennesker eller et bestemt emne såsom at male et billede eller andet kreativt, men du skal huske på dig selv, så du ikke forsvinder eller overser dig selv, så det kun kommer til at handle om andre. Energien er så fin at vi næsten kan svæve i den så husk at bruge englene til at holde balancen. Leg og vær kreativ <3

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, f.eks tanker. ideer, følelser, meninger og indsigt og her særligt i forhold til jeg-du relationer, den gensidige dialog i samspillet med andre. Det kan f.eks være omkring vejledning og rådgivning, men også i undervisning er energien ret stærk. Det skriftlige er også i fokus, f.eks hvis der er en bog undervejs eller andet der er behov for at få ned på papir. Eller det kan være folk som du skal i skriftlig dialog med, lektier eller andet i den retning der skal laves. Energien kan give mange bolde i luften og er i konstant bevægelse, så det er godt at huske at tage en pause ved behov, f.eks komme ud i naturen og lade op, men ellers nyde aktiviteten. Der er også godt overblik og fokus på detaljer.
❤

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så kommer det til at handle om andre mennesker, samspillet til dem, at give og hjælpe og gøre en forskel ved behov. Det vil sige at ved at bruge vores energi til at gøre noget positivt for og glæde andre for så får vi jo noget selv. Husk dog balancen imellem give og modtage, den skal være der. En rummelig, moderlig og favnende energi med plads til andres forskelligheder. Energien rummer samtidig meget stærke healingsenergier, så har du evner for dette så vil de forstærkes endnu mere. Udover dette så har den meget fokus på sanserne, der kan blive ekstra fokus på hvad der stimulerer synet, hørelsen, lugt og smagssans og så selvfølgelig følesansen. Det kan f.eks være lækker mad, natur eller at male. Det handler om nydelse, skønhed og at kreativiteten øges ❤

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så åbnes din intuition endnu mere, du åbnes i forhold til spirituelle områder især omkring samspillet med andre mennesker. Der er også fokus på kommunikation, så du bedre kan udtrykke din intuition via ord. Energien kan gøre dig søgende, du vil ikke være tilfreds med for meget overfladisk, men foretrækker at beskæftige dig med noget som giver mening på et dybere plan for dig. Det skal gerne handle om trivsel, vækst og udvikling både i det ydre og indre Og dit behov for helhed og sammenhæng i livet øges og prioriteten er på at skabe noget godt og meningsfyldt. Det er vigtigt at fokusere på det som er positivt eller det som kan vendes til noget konstruktivt, og at gå efter udvikling, der hvor du kan gøre en forskel og undgå for meget negativitet som bare trækker dig og din energi ned ❤

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så åbnes energien meget, den er grænseløs, uden bremser og barrierer, men også fuld af muligheder for dem som kan rumme den. Den kræver en god kaptajn der tør gå efter det optimale, gå efter de bedste muligheder men også evnen til at sige til og fra, tage vare på din sensitivitet og sårbarhed, tage vare på dig. Der er mere fokus på andre end på dig selv her, den giver meget ud og du skal huske at beskytte dig selv og give der hvor det bliver værdsat. Vær opmærksom på relationer til andre, gå efter det bedste og lad alt andet passere. Sårbarheden kan være stærk, så der kan være behov for at bede vores engle om ekstra beskyttelse. Vær ekstra opmærksom på det du giver og modtager fra andre og tag vare på dig selv. Pas på dine grænser og husk dine engle ❤

Silicia Kirsten A. Poulsen❤ 111 <3


Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.