Den 25 og 26. Oktober 2020 :-)

Den 26. Oktober 2020 🙂

Som altid så bruger jeg lige et par dage på at lande i den nye energi ved et energiskifte og nogle kræver lige lidt mere end andre at finde balancen i for os alle og der kan skorpionen være en af dem, da det er et meget kraftfuldt tegn. Mine ekstra hjælpere til at håndtere forskellige energier er ofte sten og krystaller og jeg har efterhånden ret god erfaring med hvilke der kan bruges hvor, altså hvilke sten og tal der matcher sammen og det er et spændende emne som jeg studerer flittigt. Meditation er også et af de redskaber jeg flittigt anvender.

Den 25. Oktober 2020
25 var en intuitiv, trivselsorienteret og følsom energi, men det vil ikke have været en nem dag for alle, fordi at de energier der er i spil, især i forhold til månedsenergien kan drille. Her var der nemlig fokus på detaljer, på at bevæge sig fremad et skridt ad gangen, men også på selvværd eller mangel på dette. Og selvom energien i forhold til Skorpion er god, med en kærlig omsorgsenergi, god rummelighed i forhold til andre og aktive sanser, så er samspillet imellem måneds og stjernetegnsenergi også temmelig krævende, så derfor arbejdsdag i går.
I dag den 26. Oktober 2020 så er vi i meget åbne energier, uden bremser, grænser og stopklodser, fokus på muligheder, men også en energi hvor vi uden videre flyder ind og ud af energier, det gælder især andre mennesker og det kan kræve noget ekstra, da det kan være sværere at skelne og desuden så skal energien jo også ud af systemet igen så det at nulstille og rense sin energi hører med her. Hjælper vi andre kan energien være rigtig god, hvis ellers vi er gode til at administrere den øgede sensitivitet og kan beskytte os selv i forhold til det sammensurium af energier som vi kan møde omkring os. Kan vi ikke det er det ikke den nemmeste energi at være i og her vil jeg anbefale englene til ekstra beskyttelse.I forhold til månedsenergien så er der fokus på forandring, nye veje, nye tiltag, men også kreativitet. En frihedselskende og selvtændig energi med fokus på forandring, men også en energi der kræver en god styring, for det er vigtigt at gå bevidst efter de gode positive fremadrettede forandringer. I forhold til Skorpionens periode så er energien intuitiv i forhold til andre, trivselsorienteret, men også følsom og åben i sin energi. Overordnet er der noget ekstra hjælp at hente, da englene er meget tæt på, så husk at bruge dem til små og store opgaver.
Kh Silicia❤

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.