Den 29. oktober 2020 :-)

Den 29. Oktober 2020 🙂
29 er blød og stærk på en gang, det er både en energi der har øget englehjælp og englekontakt i sig og så alligevel en energi hvor man skal stå selv, være stærk i sit eget lys. Balance i det ydre og indre er rigtigt vigtigt her og desuden at arbejde for det man ønsker hvad enten det er på ydre eller indre plan.
I forhold til Oktober måned så har vi en åben, følsom og intuitiv energi med fokus på trivsel, udvikling og vækst. Det er en energi der prioriterer det positive og så vidt muligt undgår det negative, medmindre der kan handles på det, så det kan blive vendt positivt. I forhold til Skorpionen så har vi en stærk og kompromisløs energi, en energi vi man kalder en spade for en spade, lige ud af posen, her går vi altid efter efter det bedste om vi så skal gøre det selv. En energi hvor vi er stærke i os selv og det vi mener, også selvom andre har en anden mening. Overordnet så er energien temmelig åben, fokus er på muligheder, men der kan mangle grænsefornemmelse.

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.