Den 31. Oktober 2020 :-)

Den 31. Oktober 2020, sidste dag i denne månedsenergi, i morgen starter en ny 🙂

I dag har vi arbejdsdag og det kan mærkes, jeg har været i gang med diverse gøremål fra morgenstunden, opvask, støvsuge, vasketøj etc, det har mange af jer sikkert også. 31 er målrettet af natur, frihedselskende og sin egen, kreativ og utraditionel af natur og så har den fokus på forandring.
I forhold til Oktober måned så har vi en arbejdsenergi, her er der ofte gøremål der skal klares og det er også en velegnet dag at kigge indad, gøre det indre arbejde, slippe gammelt skrammel og skrue op for vores lys. I forhold til Skorpionens tegn så handler det om struktur, system og overblik, fokus på detaljer, orden i sagerne. En energi der er beskyttende af natur og som prioriterer det nære og de nærmeste. Overordnet en dag hvor det er bedst at blive i nuet.
Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.