Den 2. og 3. November 2020 :-)

Den 3. November 2020 🙂
I aften er det slut med Merkur retrograd for denne gang, i morgen begynder den lige så stille at vende udad igen.

I går havde vi den 2. November, 2 er jo blid og blød, en rigtig balanceenergi, her var det bedst at undgå ekstremer. Ene energi med meget glæde og god indfølingsevne. I forhold til november så havde vi en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden bremser og med øget sensitivitet. Og i forhold til Skorpion en stærk, perfektionistisk og kompromisløs energi.

Og så i dag den 3, November. 3 er målrettet med et godt overblik og sans for detaljer, god til struktur, system og orden. Loyal og trofast, prioriterer det nære og de nærmeste, beskytter. I forhold til november så har vi en arbejdsenergi, det kan være indre og ydre arbejde der skal gøres, men regn med noget hvor der skal gøres en indsats. I forhold til Skorpion så er energien til gengæld, blid og blød, en fin feminin energi som elsker balance i relationer og i livet i det hele taget. Overordnet så har vi ekstra englehjælp i spil, så brug dem godt.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.