Den 23. November 2020 :-)

Den 23. november 2020 🙂

Så er vi godt inde i Skytten, jeg er ved at finde balancen, det tager som regel lige en dag eller to, så det er dejligt, har I fundet balancen i den nye energi?23 er aktiv af natur, kan lide flere bolde i luften ad gangen, der skal ske noget og så er det en energi der har stor fokus på kommunikation i samspillet med andre, den er god til rådgivning, men også rigtig god til at udtrykke sig på skrift. Så kommunikation via ord er i spil.
I forhold til November måned så har vi et skønt engletal som kan give os ekstra hjælp i alt det vi har brug for, men også handler om at lede andre, hjælpe andre fremad ved at rådgive og/eller inspirere dem. I forhold til Skytten så er der fokus på detaljer, her har vi en energi som modsat 23 helst vil have at vi flytter os gradvist, et skridt ad gangen, den kan lide enkelhed og grundighed og så skal der også lige være tid til at tage vare på kroppen.
Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.