Den 26. November 2020 :-)

Den 26. November 2020 🙂
Sikke en dag, det går da bare derud af 🙂

26 er en meget åben og grænseløs energi, døren til andres energi og sind står helt åben, alle energier mærkes og påvirker så brug dette konstruktivt, men husk også at beskytte dig, da energien er meget sensitiv, helt uden filter.

I forhold til november måned så er energien meget aktiv, der kan være mange bolde i luften og stor fokus på kommunikation. Pauserne skal du selv sørge for, ellers får du ikke nogen.

I forhold til Skyttens tegn så har vi endnu en meget åben og sensitiv energi uden filter, så der er rigtig mange energier i spil i dag og det er ekstra vigtigt hele tiden at sørge for at rense og nulstille energien, når vi så nemt tager omgivelsernes energi ind. Vær også obs på dine følelser og psyke, temperamentet kan godt være forstærket og din psyke kan komme ud af balance på grund af alle de energier der mærkes. Overordnet så har vi dog heldigvis noget englehjælp til at beskytte os.

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.