Den 27 og 28 november 2020 :-)

Den 28. November 2020 🙂
Så er det snart slut med november og måned og forude, de første tre uger af december så venter en intens periode hvor vi ligger i det jeg kalder dobbelte energier, det vil sige at energien i forhold til måneds og stjernetegn er ens, det vil sige at er du i 9 i forhold til november så er du også i 9 i forhold til Skyttens tegn.I går smuttede hurtigt, jeg måtte akut ud at heale en der havde fået et smæk i lænden, heldigvis fik hun det hurtigt bedre, i forvejen havde jeg været ude af huset om formiddagen. Eller det vil sige jeg healede hende egentlig ikke, men guidede hende til at heale sig selv.

Den 27. November 2020 🙂27 var både en stærk marsenergi og alligevel, indadvendt, intuitiv og følsom, den har begge dele i sig, men som altid med nitaller i spil så skal der som regel arbejdes, det kan være i det ydre og indre eller begge dele. I forhold til November var energien ekstra følsom og sansende og i forhold til skytten så var der fokus på at slippe noget gammelt for at skabe plads til noget nyt og på at lade intuitionen være ens guide.

Den 28. November en stærk , vital energi, meget åben og grænseløs og alligevel med lederskab og fokus er på at skabe succes, på at gå efter muligheder, realisere dem, gå efter det bedste. Der er øget sensitivitet i 28 og dermed også behov for øget beskyttelse fra universet.I forhold til november så er energien åben, følsom og intuitiv, med fokus på trivsel, udvikling og vækst,en energi der prioriterer det positive og helst undgå negativt, medmindre det kan vendes til noget konstruktivt. I forhold til Skyttens tegn så er energien til gengæld grænseløs åben, med fokus på muligheder, men også uden stopklodser, grænser og bremser og også her er energien stærkt sensitiv og derfor også her ses behovet for ekstra beskyttelse så forvent en stærk, men også følsom dag.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.