Den 4. December 2020 :-)

Den 4. December 2020 🙂


4 er kreativ og utraditionel, helt sin egen, en energi der elsker luft under vingerne, selvstændighed, at leve ud fra at det er lysten der driver værket. 4 er også tallet for forandring, kreativitet, nye veje og ideer, nye impulser. Det er også en energi der skal bruges til at skabe positive og konstruktive forandringer, så gå bevidst efter dem, også for at undgå nogle af de mere uønskede forandringer.
I forhold til December og Skytten så har vi et skønt engletal der handler om at inspirere og rådgive andre, hjælpe dem fremad med englenes hjælp. Her rykker englene rigtig tæt på og ønsker at øge samarbejdet så det er en god dag til at øge kontakten og give dem lov til at hjælpe mere og overtage en del af de opgaver vi har. Husk at de har brug for tilladelse for at kunne træde til, også hvis de skal gå foran og fjerne nogle af hindringerne på vores vej. Har du brug for ekstra hjælp til noget så tag en snak med dem om det i dag.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.