Den 7. December 2020

Den 7. December 2020 🙂

7 er en åben, intuitiv og følsom energi og fokus er på trivsel, udvikling og vækst. 7 er søgende af natur og har en god kontakt til spirituelle områder. 7 undgår helst negativitet så vidt muligt, medmindre det kan vendes konstruktivt.
I forhold til December OG Skyttens tegn så har vi en temmelig aktiv energi der også kan give en del bolde i luften der skal ske noget. Energien kan være urolig og også give uro i ens indre, derfor er det vigtigt at huske at koble fra ind imellem, få en pause. Der er stor fokus på kommunikation via ord, det kan være alt lige fra på skrift til direkte tale, dialoger med andre, en til en eller større forsamlinger. Overordnet en dag hvor det går stærkt, gå efter glæde og flow, men undgå stress.Hvordan oplever du dagen?

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.